Evenement

Het Foutste Feest met de DJ's van Q-Music

Samen met de dj's van Q-Music Foute Party maakt Crevor Events er al jaren een fout topfeest van! En de DJ’s van Q-Music Foute Party gooien er nog een schep muzikaal fout bij!

 

Hossen, housen, dansen, springen… het kan niet fout genoeg zijn. Er worden alleen maar foute nummers gedraaid, zoals de #01 hit 'Captain Jack' van de Foute TOP 100, maar die kent natuurlijk niemand… Net als dat niemand uit zijn dak gaat bij 'Barbie Girl' van Aqua... En wat dacht je van Anita Meyer met 'Why Tell me Why'? Daar hebben we ook nog nooit van gehoord, toch? Het is ook ter strengste verboden om te dansen bij het nummer van Boney M met 'Rivers of Babylon’.

 

Ok, alle foute gekheid op een stokje! Natuurlijk gaan jullie helemaal los op de mooiste evenementenlocatie van Schiedam en daarbuiten! En zoals je van Crevor Events bent gewend worden jullie weer verrast met een welkomstdrankje en meer gekkigheid. Het Foutste Feest staat verder garant voor een mooi decor, waarop van alles te zien is, vriendelijke DJ’s een gastvrije CREW.

 

De dress code voor deze avond is SINTERKERST&NIEUW!

Pinnen is mogelijk.
Toilet en Garderobe is in de prijs inbegrepen.

 

Regel nu je tickets!

Primera Woudhoek Schiedam
STRIPES Hoogstraat Schiedam
Stripes de Loper Maassluis
Verroux Damesmode Hoogstraat Schiedam
en natuurlijk ONLINE (klik hier)

© Copyright 2023 | Grote- of Sint Janskerk Schiedam